Antwerpen CiviCRM Developer training (Dutch)

 Registration is closed for this event
Deze tweedaagse training geeft een eerste aanzet om CiviCRM aan te passen en eigen specifieke onderdelen aan CiviCRM toe te voegen. We zullen forms en pages aanpassen, de CiviCRM API gebruiken, extensies ontwikkelen met Civix en standaard rapporten aanpassen. Met dank aan onze gastorganisatie Amnesty International Vlaanderen!

Agenda

We zullen flexibel met de agenda omgaan om zo veel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de deelnemers. De volgende onderwerpen zullen in elk geval aan bod komen

  • Hoe CiviCRM werkt in grove penseelstreken - welke tools worden gebruikt en wat staat waar
  • Aanpassen CiviCRM - Templates, civix, extensies, hooks, APIs, reports, custom PHP files.
  • Integratie met Drupal - Profiles, Webform CiviCRM integration, Drupal Views
  • Debugging - een paar tips

Randvoorwaarden

Deelnemers moeten een laptop meenemen met wifi. Je dient een lokale installatie van de nieuwste stabiele versie van CiviCRM te hebben, en een editor zodat je met PHP en zo aan de slag kunt. We verwachten dat deelnemers elementaire kennis van PHP en MySQL hebben.

Kosten

De bijdrage die we van je vragen zal gebruikt worden voor de reis- en verblijfskosten van de trainers. Het eventuele restant van de opbrengs zal gebruikt worden voor de organisatie van een CiviCRM User Summit in Europa in de eerste helft van 2015.

When
January 22nd, 2015 10:00 AM to January 23rd, 2015 4:00 PM
Location
Amnesty International Vlaanderen
Kerkstraat 156
Antwerpen, 2060
Belgium
Show large map
Bijdrage developer training
Tweedaagse CiviCRM ontwikkelaarstraining €200.00